Om Hälsofakta

För privatperson/företag

Hitta rätt bland alla vårdgivare

I Sverige finns i dagsläget många alternativ när man ska hitta en vårdgivare men de flesta erbjuder ett begränsat utbud eller så är det långa väntetider. Här på Hälsofakta försöker vi samla all information om vilken vårdgivare, klinik eller hemmatest som kan erbjuda dig just det som du söker och vad som kan vara viktigt att känna till. För närvarande har vi information om covid-19 och jämför både privata kliniker och regioner som gör tester. Inom kort kommer tjänsten utökas med information och jämförelser inom fler områden.

För media

Rapporter och undersökningar

Ett av målen för Hälsofakta är att sprida kunskap om hur och var man kan testa sin hälsa. Vi undersöker även hur hälsovården fungerar och vad den erbjuder i olika delar av Sverige.

Om du som journalist önskar underlag eller rapport avseende skillnader i sjukvård/hälsovård kan Hälsofakta hjälpa till att ta fram detta.

Om Hälsofakta

Hälsofaktas tjänster

Hälsofakta är en informationstjänst och jämförelse för att enkelt hitta rätt när man söker svar på hälsofrågor. Företaget ägs av Helsa Online AB i Helsingborg. Det är privatägt och utan ägarintressen från yttre bolag. Tjänsterna drivs i samarbete med prisfakta.se och Sofiero Web AB.

Det kostar inget att använda tjänsten, Hälsofakta får betalt av de företag som annonserar.

Vår bakgrund

Erfarenhet av informationstjänster

Flera av de som arbetar med Hälsofakta är experter inom olika områden, bland annat personer med lång erfarenhet inom sjukvård och andra som arbetar med forskning inom hälsa. Andra har betydande erfarenheter av att bygga upp jämförelse- och informationstjänster.

Du kan nå oss via vårt kontaktformulär eller via e-post till info@halsofakta.se
Hälsofakta uppdaterar priser och information kontinuerligt och arbetar för att alltid visa korrekt och fullständig information. Dock kan Hälsofakta inte garantera att informationen är korrekt eller hållas ansvarig för beslut som har fattats baserat på den information som funnits här. Dubbelkolla alltid med aktuell vårdgivare/klinik.